به گزارش میراث آریا، پنجم دی ماه سال ۹۸یکی از غمانگیزترین تصاویر فرهنگی در تاریخِ رامسر و ذهن شهروندان این شهر ثبت شد. سالن سینما آمفی تئاتری که متعلق به دهه ۴۰و از آثار ملی ثبت شده این شهر بود، به دلیل اتصالی سیم های فرسوده برق در آتش سوخت و خاکستر شد؛ حادثه ای که سبب شد از آن زمان به بعد تماشای آن نقطه از شهر بدون سازه سفید هلالی شکل یادآور روز تلخ فرهنگی برای رامسری ها باشد.
پس از این حادثه نگرانیهای زیادی وجود داشت که جای سینما و آمفیتئاتر، کاربری جدیدی برای این فضا در نظر گرفته شود اما نه فقط چنین اتفاقی رخ نداد بلکه تصمیم گرفته شد تا سینما با توجه به ثبت ملی بودن و موجود بودن نقشه اصلی، بدون کوچکترین تغییری و بر اساس همان نقشه قدیمی با تائید و نظارت میراث فرهنگی باززنده سازی شود که سرانجام پس از گذشت ۴سال سینما تاریخی رامسر به بهرهبرداری رسید.
محمدحسین پورتقی، مدیرعامل هلدینگ سیاحتی بنیاد مستضعفان در آیین بازگشایی سالن سینما تئاتر رامسر، از بازسازی این سالن به عنوان یکی از پروژههای شاخص بنیاد مستضعفان یاد کرد و گفت: حفظ هویت تاریخی و معماری سازه سالن سینما از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است که از همکاری و تعامل سازنده مجموعه میراث فرهنگی شهرستان رامسر تشکر میکنم.
آمادهسازی مجموعه آبگرمها
وی آبگرمهای معدنی رامسر را ازیرساختهای مهم گردشگری توصیف کرد و افزود: بر اساس تصمیمگیری های به عمل آمده ، این مجموعه تا پایان شهریور سال آینده بازسازی خواهد شد و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
همچنین مرمت هتل قدیم رامسر تا پایان سال آینده عملیاتی خواهد شد.مدیر هتل پارسیان رامسر هم در آیین افتتاح سالن سینما تئاتر هتل جدید رامسر گفت: این سالن سینما تئاتر پس از گذشت 4 سال و طی کردن فرایند مرمت و بازسازی با ۴۱۰صندلی، سیستم صوتی، کافه، گالری نمایش آثار و سیستم هوشمند اطفای حریق و …. بر اساس ضوابط میراث فرهنگی مرمت و باززنده سازی شد.
امید ارسلانی اعتبار ساخت و مرمت این مجموعه را ۹۷۰میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این مجموعه فاخر پس از گذشت 4 سال بار دیگر در اختیار مردم و فرهنگدوستان رامسر قرار گرفت.فرماندار شهرستان رامسر هم در آیین افتتاح این طرح، رسالت بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی در کشور را تحسین کرد و افزود: احیای سالن سینما تئاتر رامسر، آبگرمهای معدنی و متلهای پارسیان از طرحهای شاخص این نهاد در جهت احیای فرهنگ و زیرساختهای گردشگری منطقه است.
ابراهیم شیرودعشوریان این زیرساخت فرهنگی و تاریخی را ظرفیتی برای مردم غرب و مازندران و شرق گیلان برشمرد و افزود: این مجموعه فضایی خاطرهانگیز برای مردم و آمادهسازی آن رخدادی بزرگ برای مردم منطقه محسوب می شود.
بنا به این گزارش مرمت سالن سینما تئاتر رامسر سال ۱۴۰۰با اعتبار ۹۷میلیارد تومان و با ضوابط میراث فرهنگی آغاز شد و در ۹اسفند به بهرهبرداری رسید. این سالن بر اساس نقشه و معماری قدیمی مشتمل بر یک سالن با ۲طبقه و ۴۱۰صندلی، اتاق گریم، سیستم صوتی دالبی و نورپردازی صحنه، کافه، سیستم اعلام و اطفای حریق و دسترسی آسان معلولان مرمت شده است.
انتهای پیام/
نظر شما